Het Willemsfonds presenteert

Literair festival
Het Betere Boek

Zaterdag 14 oktober 2017

Gent

Bronzenuil2016 Lize Spit

Lezers gezocht!

Weet je graag welke debuten De Bronzen Uil 2017 te bieden heeft? Lees je graag? Deel je graag je mening over een nieuw boek? Dat kan! Jij krijgt de kans om een nieuwe roman te lezen én te recenseren.

Debuten achter de schermen

Uitgeverijen bezorgen ons nu al de titels en boeken van hun debuutauteurs. Neem hier maar eens een kijkje. In de loop van het jaar komen een 60-tal boeken bij ons toe. De jury gaat hiermee aan de slag en kiest tegen begin september de genomineerden voor De Bronzen Uil.

Debuten voor de schermen

Maar we willen ook jou laten kennismaken met de veelheid aan debuutromans, die de jury beoordeelt. Het is niet alleen een nominatie die een debuut de moeite van het lezen waard maakt.

We nodigen je uit om een recensie te schrijven en zetten jouw mening nadien op deze website en onze facebookpagina.

Een debuut voor jou?

Wil je anderen laten weten wat je van het te lezen boek vond, dan bezorgen we je in ruil daarvoor het op dat moment beschikbare boek.

Geef ons een seintje op info@hetbetereboek.be. Ben je de eerste die ‘JA, ik recenseer’ doorstuurt, dan sturen we het boek op. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Omdat we zoveel mogelijk lezers de kans willen geven om een debuutroman te ontvangen, kan je slechts eenmaal deelnemen.

Nieuws

Lezers gezocht!

Lezers gezocht! Weet je graag welke debuten De Bronzen Uil 2017 te bieden heeft? Lees je graag? Deel je graag je mening over een nieuw boek? Dat kan!

Lees verder

Interview met curator Els Snick

Interview met curator Els Snick De Geus, het magazine van Vrijzinnig Ontmoetingscentrum het Geuzenhuis, interviewde Els Snick. Je komt alles te weten over Els' liefde voor Duitsland en de Duitse taal, haar eigen werk en natuurlijk over haar curatorschap van Het Betere Boek 2016!

Lees verder